Beoordelingen van LB Chick’n Hoogeveen

Recente recensies

5.0
Bert en Margreet
21 januari 2022

Gewoon goed.

S Benjamins
16 januari 2022

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. Pol
3 december 2021

Was weer geweldig

B.
26 november 2021

Was weer top voor elkaar!

Marjanne Gosink
26 november 2021

Goed en snel, was heerlijk.voor herhaling vatbaar

Bert en Margreet
6 november 2021
Tieneke
27 oktober 2021

Keurig op tijd bezorgd. Smaakte heerlijk!

Bert en Margreet
23 oktober 2021
Sanne Ruhé
8 september 2021

onze bestelling kwam een kwartier later dan in de planning stond. (tussen 17:45 en 18:00 werd 18:15) en toen we de bestelling hadden waren onze burgers uit het bakje gevallen we moesten onze burgers bij elkaar rapen, waardoor de ervaring natuurlijk niet meer fijn was, en onze cola was helemaal warm. totaal niet koud of iets. des ondanks dat we altijd een onmwijs fijne ervaring hebben bij de bestellingen van LbB chiocken, waren we echt geschokt met hoe het er vandaag aan toe ging met ons eten. des ondanks was het wel nog erg lekker, het was voornamelijk het presentatieve gedeelte dat ons schokte.

Lia
2 september 2021

Heerlijke, warme kip, perfect gegaard

Annemiek Fieten
31 augustus 2021

Onze bestelling werd op de fiets bezorgd. De chicken burger was koud en de friet ook helaas. Heel jammer dat het eten koud was.

Van Dalen
22 augustus 2021

Prima op tijd! Meer dan genoeg patat erbij! En de kip was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SD
12 augustus 2021

Lekkere kip! Patat was wat slof, maar wel te eten. Bezorging was keurig op tijd!

Nick
8 augustus 2021

De kip was lekker, de burger had iets teveel saus en sla maar dan haalde ik er zo van af. Wel vind ik het jammer dat de bezorging vanaf €15 is. En de bezorgkosten €8 Dan moet ik al €23 uitgeven voor ik iets kan bestellen. Ik woon alleen en ik vind €23 voor een persoon aan eten wel erg veel😅 doe dan bezorgen vanaf €10 of gewoon geen minimum. Aangezien je ook betaald voor het bezorgen.

Bert en Margreet
1 augustus 2021
Jan
18 juli 2021

Heerlijke kip en goede snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert en Margreet
15 juli 2021

Lekkerrrrrrrrrrrrrr!!!!!!

Arie Audier
9 juli 2021

Heerlijke kip, echt voor herhaling vatbaar.

Ken
8 juli 2021

Perfect op tijd, perfect warm, smaak als altijd goed!

Bert en Margreet
2 juli 2021
Bert en Margreet
20 juni 2021

Zoals altijd, goede kwaliteit, goede temperatuur, goede service. TOP!!!